Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze intens wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je mentale ego gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, of van adviezen van anderen. Bevrijd jezelf! Laetitia Kingsford geeft trainingen van drie dagdelen in de Roos in Amsterdam. Eerstvolgende serie: najaar 2022.

Training Hartenwijsheid

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers


Jouw Tijdperk vanuit een hoger bewustzijnsperspectief, Dimensies, Communiceren met Engelen en Lichtwezens, je Energie-veld beschermen, Voeding en het verhogen van je Frequentie

Bewustzijnstraining 2022

Privé Consult bij Laetitia


Nieuw inzicht in jouw situatie vanuit het perspectief van ons Goddelijk bewustzijn dat door mijn hart heen spreekt. Je kunt met mij een afspraak maken via de app (zie contact) of via laetitia@heartportalfoundation.org

Agenda

Demonstratie Hartenwijsheid vrijdag 6 mei 2022 
13:00 – 14:00 uur Hart-Channeling in de Stilteruimte
tijdens de Lenteweek in Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183, ingang Vondelpark, Amsterdam  zie website.

Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
Drie dagdelen in Amsterdam
Data najaar 2022: nog niet bekend
Avonden zijn van 19:00-22:00 uur
Locatie: Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183, ingang Vondelpark, Amsterdam
Kosten: 120 euro per serie
Inhoud: Je hart in het licht zetten, Schrijven met je hart, Je Hartenwijsheid vertrouwen, Je hart opschonen, Je hart beschermen, onze HartenBron en onze Vele Zelven, Metafysica van het hart, De vele functies van het hart.

Voor bestaande groepjes geef ik ook een Introductielezing van één avond of middag, met demonstratie of praktijkoefening.

Voor bestaande groepen of groepjes kan ik op locatie een compacte Hartenwijsheid Training van één dag geven, waarna je af en toe kunt langskomen op een Opfrisavond voor een herhalingsoefening.

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers
Dit is een vervolg op de training Hartenwijsheid.
5 middagen in Amsterdam 13:00-17:00 uur
Data 2022: nog niet bekend
Locatie: woonark Da Costakade t/o 141, Amsterdam
Kosten: 250 euro per serie, 50 euro per les
Inhoud:  JOUW TIJDPERK: wat is er werkelijk gaande op verschillende niveaus? De Dimensies van realiteit, Onze vele Zelven daarin, contact met Engelen en Lichtwezens, Aarde en Mensheid naar de 5e dimensie, Sterrenvolkeren, Metafysica van het hart, je Energievelden beschermen, je Frequentie verhogen, je Lichtverbindingen activeren. De Wijsheid van je Hart is ook in deze serie de rode draad.

Bewustzijnstraining voor Nieuwetijds Jongeren
Zondagmiddagen in Amsterdam-Oud-West, woonark Da Costakade t/o 141
Data 2022: 1x per maand op zondagmiddag.
Kosten scholieren en studenten: €20 per middag
Wijsheid van het hart, Metafysica van het hart, Dimensies van realiteit, Onze vele Zelven daarin, Engelen en Lichtwezens, Geometrie van de Schepping, Aarde en Mensheid naar de 5e dimensie, je Energievelden beschermen, je Frequentie verhogen, je Lichtverbindingen activeren.

Opfrisavonden Hartenwijsheid
Voor iedereen die ooit een Hartenwijsheid Training heeft gevolgd is er de mogelijkheid deel te nemen aan een of meerdere maandelijkse opfrisavonden.
Data 2022:  nog niet bekend
Tijd: 19-21 uur
Kosten: €20 per avond
Locatie: Praktijk www.Zen-Tarwegras.nl, van Breestraat 2 A, Amsterdam (tussen Roos en Concertgebouw)