Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze intens wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je mentale ego gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, of van adviezen van anderen. Bevrijd jezelf! Laetitia Kingsford geeft een training van vier woensdagavonden in de Roos in Amsterdam. Vanaf 3 october 2018

Training Hartenwijsheid

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers


Dimensies, Communiceren met Engelen en Lichtwezens, je Energie-veld beschermen, Voeding en het verhogen van je Frequentie, de Geometrie van de Schepping, onze huidige ontwikkeling vanuit een hoger bewustzijnsperspectief. Met hart-oefeningen altijd op de eerste plaats. 1 dagdeel per maand in Amsterdam. Jongeren 18-25 jaar 1 zondagmiddag per maand.

Bewustzijnstraining 2018

Agenda

Introductieavond Hartenwijsheid aug-sept 2018

Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
4 woensdagavonden in Amsterdam 19:00-22:00 uur
Locatie: Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183, ingang Vondelpark, Amsterdam
Data: 3-10-17-24 oktober 2018
Kosten: 160 euro per serie
Je hart in het licht zetten, Schrijven met je hart, Je Hartenwijsheid vertrouwen, Je hart opschonen, Je hart beschermen, Onze vele Zelven, Metafysica van het hart, De vele functies van het hart.

Voor bestaande groepen of groepjes kan ik op locatie een compacte Hartenwijsheid training van één dag geven, waarna je af en toe kunt langskomen voor een herhalingsoefening.

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers
Dit is een vervolg op de training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn.
4 avonden in Amsterdam
Data Volwassenen: november-december 2018 (zie ook Jongeren)
Locatie: Da Costakade t/o 141, woonark 361, Amsterdam Oud-West
Kosten: 160 euro per serie
De Dimensies van realiteit, Onze vele Zelven daarin, contact met Engelen en Lichtwezens, Geometrie van de Schepping, Aarde en Mensheid naar de 5e dimensie, Sterrenvolkeren, je Energievelden beschermen, je Frequentie verhogen, je Lichtverbindingen activeren. De Wijsheid van je Hart is ook in deze serie de rode draad.

Bewustzijnstraining voor Nieuwetijds Jongeren
5 zondagmiddagen in Amsterdam-Oud-West, woonark Da Costakade t/o 141
Data: vanaf september 2018 1x per maand op zondagmiddag
Wijsheid van het hart, Metafysica van het hart, Dimensies van realiteit, Onze vele Zelven daarin, Engelen en Lichtwezens, Geometrie van de Schepping, Aarde en Mensheid naar de 5e dimensie, je Energievelden beschermen, je Frequentie verhogen, je Lichtverbindingen activeren.

Hart-meditatie “Samen Stil” in de Roos
Locatie: Stiltecentrum van Centrum de Roos
Data: woensdagen, data nog niet bekend
Tijd: 19:30-20:30 uur