Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze intens wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je mentale ego gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, of van adviezen van vrienden, guru’s, leraren en psychiaters. Bevrijd jezelf! Ga in overleg met je echte ZELF in je hart! Laetitia Kingsford geeft een training in Amsterdam op 8-15-22-29 april 2018

Trainingen Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
4 zondagmiddagen in april met Laetitia Kingsford
in Centrum de Roos, Amsterdam Vondelpark

Agenda

Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
4 zondagmiddagen in Amsterdam 14:00-17:00 uur
Locatie: Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183, ingang Vondelpark
Data: 8-15-22-29 april 2018
Kosten: 160 euro per serie
Je hart in het licht zetten, Schrijven met je hart, Je Hartenwijsheid vertrouwen, Je hart opschonen en beschermen, Onze vele Zelven, Metafysica van het hart, De vele functies van het hart.

Bewustzijnstraining voor Volwassenen
4 dagdelen in Amsterdam mei 2018
Locatie: nog niet bekend
Metafysica van het hart, Dimensies van realiteit, Onze vele Zelven daarin, Engelen en Lichtwezens, Geometrie van de Schepping, Aarde en Mensheid naar de 5e dimensie, je Energievelden beschermen, je Frequentie verhogen. De wijsheid van je hart is ook in deze serie een rode draad.

Dit is een vervolg op de training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn.

Bewustzijnstraining voor Nieuwetijds Jongeren
5 dagdelen in Amsterdam 2018-2019
Data en locatie: nog niet bekend
Wijsheid van het hart, Metafysica van het hart, Dimensies van realiteit, Onze vele Zelven daarin, Engelen en Lichtwezens, Geometrie van de Schepping, Aarde en Mensheid naar de 5e dimensie, je Energievelden beschermen, je Frequentie verhogen.