Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze intens wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je mentale ego gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, of van adviezen van anderen. Bevrijd jezelf! Laetitia Kingsford geeft een training van vier dagdelen in de Roos in Amsterdam of op haar woonark in Amsterdam. Vanaf donderdagavond 4 april 2019 en vanaf zondagmiddag 22 september 2019.

Training Hartenwijsheid

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers


Dimensies, Communiceren met Engelen en Lichtwezens, je Energie-veld beschermen, Voeding en het verhogen van je Frequentie, de Geometrie van de Schepping, onze huidige ontwikkeling vanuit een hoger bewustzijnsperspectief. Met hart-oefeningen altijd op de eerste plaats. 1 dagdeel per maand in Amsterdam vanaf dinsdagavond 26 maart 2019. Jongeren 18-25 jaar 1 zondagmiddag per maand.

Bewustzijnstraining 2019

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers

.

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers 2019

In deze serie breiden we ons werkveld uit naar alle verbindingen die samenkomen in ons hart: Engelen, Ascended Masters, Lichtwezens, je vele Zelven, je Goddelijke Bron, en het goddelijke aspect van alle levende wezens. Daarnaast draag ik kennis, inzichten en ervaringen over die ik heb opgedaan in de afgelopen 25 jaar, aangevuld met suggesties waar je verder kunt studeren. Uitgangspunt daarbij is altijd je hart te laten bepalen – en niet je denken – welke kennis, lezing of leraar op dat moment belangrijk voor jou is. Iedere bijeenkomst komen een aantal van onderstaande Onderwerpen aan bod; belangrijke bouwstenen voor je verdere ontwikkeling als Lichtwerker en voor de toekomstige fusie met je Hoger Zelf.

De Dimensies van realiteit, de veranderende Frequenties op aarde, Geometrie als bouwstenen van het universum. Graancirkels. De Sterrenvolkeren en hun invloed op de geschiedenis van de Aarde. Hoe blijf ik staande in een steeds drukker wordende samenleving? Hoe Bescherm ik mijn Energieveld? Welke rol speelt Voeding in de nieuwe Frequenties? De huidige ontwikkeling van de mensheid vanuit een hoger bewustzijnsperspectief. Het werk van de vele liefdevolle Lichtwezens die zich inzetten voor ons, hun broeders en zusters op aarde. Wat is Tijd? Wat zijn Tijdlijnen? Wat is Ascentie? Informatie over Bewustzijnsstromingen.
Een gedetailleerde omschrijving per les stuur ik je op aanvraag.

Voor wie
Voor volwassenen die voelen dat ze een taak hebben in de huidige bewustzijns-versnelling van de mensheid, en die die in hun EIGEN hart kunnen horen welke informatie belangrijk voor hen is.
Deze training is er ook voor jongeren 18-25 jaar.
Ik krijg van mijn hoger zelf te horen of jij klaar bent voor deze training.

Data Volwassenen
Dinsdagavonden 26 maart, 23 april, 21 mei 2019
Tijd: 19-22 uur
Locatie: Praktijk www.Zen-Tarwegras.nl, van Breestraat 2 A, Amsterdam (tussen Roos en Concertgebouw)
Kosten: 150 euro per serie

Data Jongeren
2018-2019 1x per maand op zondagmiddag
De eerste groep is gestart in 2016
Kosten: €20 per les

Aanmelden etc.
zie Hartenwijsheid Training.