Testimonials

Regelmatig luister ik de doorgaves van de Hartenvader, gechanneld door Laetitia, terug. Channelings die door Laetitia worden aangevuld met verhelderende uitleg. Deze doorgaves zetten mijn levenspad in het licht en werpen een blik vooruit. Ze vertellen over mijn spirituele doel hier op aarde en hoe ik hierin kan samenwerken met de Hartenvader. Ook op persoonlijke kwesties heeft de Hartenvader ondersteunende woorden. Tegelijkertijd wijst hij mij op de spirituele ontwikkelingsmogelijkheden die voor me liggen. Ik merk dat hoe meer tijd er verstrijkt, des te dieper de channelings tot mij door dringen. Nadat ik in 2011 in contact kwam met Laetitia heeft zij mij geleerd ook zélf met mijn hart te communiceren waardoor ik meer en meer samen ben gaan werken met de Hartenvader. Deze lessen, aangevuld met zeer bruikbare, energetische lichtoefeningen en helingsoefeningen van Laetitia, die inmiddels een vast onderdeel van mijn dagelijkse dag zijn geworden, hebben mijn leven enorm verrijkt en verdiept.
Els
2022

Lieve Laetitia, jaren geleden heb ik een workshop bij je gevolgd om te leren naar wat mijn hart mij te vertellen heeft. Op dit exacte moment realiseer ik mij hoe ongelooflijk veel het mij heeft geleerd en gebracht. En daar ben ik zo dankbaar voor. Want de boodschappen uit ons hart zijn altijd gebaseerd op werkelijke liefde en zijn bedoeld om de wereld mooier te maken.
Het is een aanrader voor iedereen die vanuit zijn hart wil gaan leven. Ik ben dankbaar.
Iris
2018

De 4 weken van de workshop zijn voorbij gevlogen! De avonden waren informatief en inspirerend. Een zee aan nieuwe inzichten, mooie geleide meditaties en ‘huiswerkopdrachten’ hielpen me om dichter bij  mijn hart te komen en het gesprek met mijn hart en mijn hoger zelf te verdiepen.
Ook vond ik Laetitia inspirerend; haar mooie, zachte, natuurlijke en authentieke manier van ‘zijn’. De sfeer die ze creëert is een perfecte bodem voor cursisten om te ontspannen en open te praten over hun bijzondere ervaringen.
Anke
2018

Wat ik zo fijn vind is dat als je zorgen hebt over iets, je het gewoon even met je hart kan bespreken en je een prachtig simpel antwoord krijgt. Vaak denk ik bij mezelf: “het is gewoon ongelofelijk. Zit ik al die tijd te wikken en te wegen over wat ik moet doen. Vraag ik het even aan mijn hart en pats boem heb ik zo het antwoord”.
Leon 22
2017

In de training van Laetitia leer je dichter bij jezelf te komen en te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft. Het bracht mij meer rust en acceptatie gevoel in mijn huidige situatie.
Elisa 27
2018

In de meditatie hoorde ik: “Je hart is het paradijs”
Mignon 23
2017

Het kunnen communiceren met je hart is zo’n enorme verrijking die zoveel rust en vertrouwen geeft. Ook de Bewustzijnscursussen hebben ons veel gebracht!
Kirsten (met dochter en zoon)
2016-2017

Ontzettend bedankt voor de prachtige avond vol liefde en wijze lessen. Het was echt een cadeautje om erbij te mogen zijn.
Iris (39)
2010

Lieve Laetitia. Ik spreek mijn dankbaarheid naar u uit voor de lessen en kracht die u mij in 2017 heeft gegeven. De lessen die mijn ogen hebben doen openen en uw kracht die mijn hart nog meer heeft geopend. Ik wens u een prachtig nieuw jaar toe, dat het veel moois mag brengen. Ik ervaar nu ook prachtige dingen op reis en ik ervaar alles heel bewust mede dankzij u. Ik kan hier met al mijn aandacht uw lessen in praktijk brengen en verheug me erop om ze weer te vervolgen.  Nogmaals dank vanuit de grond van mijn hart,
veel liefs van Muel (20) 🌟💛🌟

Authentiek, liefdevol, zielsgeluk, thuis…dat is Laetitia..of eigenlijk..dat ben jij met de sprankel licht, die je misschien even vergeten was. En die je nu zeker weer terug mag begroeten! Die sprankel is immers nooit weg. Het zit in je hart en wacht altijd op jou.
Ervaar dat je hart de meest afgestemde leermeester(es) is die je je maar zou kunnen wensen en waar je alle antwoorden krijgt. Je hart is niet alleen fysiek of emotioneel, je hart is een poort waar alle informatie doorheen komt. Dat is behalve fantastisch ook nog eens heel efficient. Want dan hebben we geen informatie meer nodig van buitenaf, waar we vervolgens wat klungelig mee omgaan. Zoals religie of een ideologie. De informatie via je hart is de meest “genuine”. En Laetitia is een aarde-engel die je helpt je hart te ontmoeten en haar woorden te herkennen.
Ik kan het van harte aanbevelen!
Sandra
2018

De lessen zoals ze zijn vind ik helemaal goed en precies wat ik wil.
Het is afwisselend: Vertellen, meditatie, foto’s, muziekmeditatie. Je vertelt het heel leuk. Er is niet teveel tekst.
Mathilde 18
2016

Als je soms pijn/geraakt wordt door iets is dat helemaal niet erg. Maar het is wel fijn als je weet hoe je hiermee moet omgaan. Wanneer je je zwaartepunt binnenin legt, in je hart, zul je merken dat je steeds minder geraakt wordt (of zelfs helemaal niet). Je hart is namelijk altijd een bron van liefde en waarheid die “no matter what” in elke situatie als een warme krachtige zon zal stralen. Je hoeft je er alleen maar mee te verbinden.
Leon 22
2017

….maar ik wil je wel even vertellen dat ik sinds die middag in Huizen wel heel vaak met m’n hart praat en schrijf en dingen overleg. HARTstikke fijn! Dank daarvoor. Veel liefs!
Vrouw 30
2009

Geweldig dat ik in die hectische week steeds zo naar m’n hart kon gaan. Want wat ik daarin prachtig vind (in vergelijking met het meer traditionele gebed) is dat dat gesprek in wezen zo heel eenvoudig, nabij is, én, heel belangrijk lijkt mij, in ieder geval voor mij, lichamelijk geankerd. Ook door het schrijven.
Predikante
2013

Ik kan me nu veel beter beschermen.
Mignon 23
2017

Het allermooiste wat Laetitia mij heeft geleerd is om met mijn hart te praten. Je hart is je levenskrachtbron. Het is je innerlijke kompas. Wanneer jij het vertrouwen hebt om vragen aan je hart te stellen zullen de antwoorden vloeien. Met deze antwoorden van mijn hart vaar ik nu mijn levenskoers en het gaat goed! Laetitia, ik ben je ontzettend dankbaar dat jij mij deze prachtige lessen hebt geleerd. Jij bent een geweldige lerares en ik wil je graag bedanken voor alle tijd en aandacht die jij hebt genomen voor onze lessen.
Voor mij ben jij echt HARTELIJK FANTASTISCH!!!!
Leon 22
2017