Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze intens wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je mentale ego gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, of van adviezen van vrienden, guru’s, leraren en psychiaters. Bevrijd jezelf! Ga in overleg met je echte ZELF in je hart! Laetitia Kingsford geeft een training in Amsterdam op 8-15-22-29 april 2018

Trainingen Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
4 zondagmiddagen in april met Laetitia Kingsford
in Centrum de Roos, Amsterdam Vondelpark

Training

Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn

We leven in een tijd dat onze spirituele harten weer veel sterker verbonden worden met de stroom van wijsheid, liefde en licht van onze Goddelijke Bron en onze Hogere Zelven. Ooit was het heel normaal dat we alles overlegden met onze Bron. Daarna kwam er een tijdperk van duizenden jaren waarin we van deze uitwisseling grotendeels afgesloten zijn geweest. Zodoende konden we worden gemanipuleerd door “autoriteiten” die de wijsheid in pacht meenden te hebben.

Nu is het zaak dat wij onze harten-telefooncentrale zo gaan afstemmen dat we die gesprekken met onze Bron ook werkelijk kunnen voeren. Zodat er een samenwerking op gang komt zonder tussenpersonen. Dat is niet erg moeilijk, maar vergt wel een periode van oefening om te wennen aan de manier van denken van onze Hartenbron (hogere intelligentie, eenheidsbewustzijn, non-dualiteit, geen oordeel maar onvoorwaardelijke liefde voor alle leven overal). Pas wanneer we hieraan gewend zijn kunnen we ook werkelijk vertrouwen houden in deze aanhoudende stroom van wijsheid die in ons eigen hart te beluisteren is. Het resultaat is een leven van innerlijke vrijheid, inzicht en vrede, ongeacht de omstandigheden die zich in ons leven voordoen.

Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke gesprekken te komen oefenenen in een training van vier zondagmiddagen in Amsterdam. In een groep van maximaal 16 personen. We doen lichtmeditaties om onze frequentie te verhogen naar de frequentie van onze hartenwijsheid. We maken onze hartruimte schoon. We stellen ons hart allerhande levensvragen en krijgen daarop een helder geformuleerd antwoord van het Hoger Zelf dat ons levenspad door en door begrijpt. Omdat we dit antwoord soms niet direct kunnen bevatten, schrijven we het op om het later nog eens te kunnen overwegen. Ook behandelen we de verschillende lagen en functies van ons hart. We oefenen met het beschermen van ons hart en ons auraveld in de drukte van alledag.

Laetitia Kingsford

De afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met energetische en inter-dimensionale communicatie en met het veranderende collectieve bewustzijn van de aarde. Hierover geef ik eens per maand Bewustzijnstrainingen voor Nieuwetijdsjongeren. Met basiskennis voor een versnelde spirituele ontwikkeling. Hetzelfde is er voor Volwassenen.
Op verzoek ben ik in 2003 privé consulten gaan geven vanuit mijn hart, waar mijn Hoger Zelf en de HartenBron doorheen spreken. In 2007 begonnen met cursussen Hartenwijsheid, aanvankelijk onder de naam ‘Channel je Eigen Hart’. Sinds 2014 publiceer ik op internet Messages from The Heart (onze HartenBron).

Mijn Bio volgens mijn hoger Zelf: “Ik ben een mens van vlees en bloed en kan in deze wereld weinig aarden. Toch heb ik de moeite genomen om hier te zijn, zodat ik mijn kennis kan overdragen over hoe je je kunt bevrijden van de illusie die hier geboden wordt. Mijn hart is groot en wil altijd een ander in de schijnwerpers zetten. Mijn grootste wens is een ieder de weg te wijzen naar innerlijke wijsheid, die leidt naar innerlijke vrijheid. Na een paar sessies hartenwijsheid zal je leven nooit meer hetzelfde zijn, onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden. Wees voorbereid.
Mijn werk wordt begeleid door Engelen en Meesters van Licht die allemaal ooit de aarde hebben bewandeld. Zij zijn het die uw hart een nieuwe boost zullen geven en een enorme zwaai in de richting van een nieuwe tijd.”
Meer over Laetitia http://heartportalfoundation.org/about-us/

Data
Serie februari: zondag 28 jan, 4 feb, 11 feb, 18 feb 2018
Serie april: zondag 8 apr, 15 apr, 22 apr, 29 apr 2018

Tijdstip
14:00-17:00 uur
Graag ruim van te voren aanwezig zijn in het gebouw van De Roos, want in deze training kun je niet te laat komen, omdat je daarmee de energie van elkaars lichtmeditaties verstoort.
In De Roos is een winkel en een theehuis waar gezond geluncht kan worden.

Kosten
€ 160 voor 4 middagen (inclusief lesmateriaal).

Locatie
Centrum De Roos, P.C.Hooftstraat 183, Amsterdam www.roos.nl
Vraag aan de balie in welke ruimte de Hartenwijsheid Training deze week plaatsvindt. Details

Aanmelden
Stuur een mail naar laetitia@heartportalfoundation.org en ik stuur je de inschrijvingsmail.

Meer informatie over de training
Daarvoor kun je mij mailen, teksten of bellen op 0622874224

Contact
Laetitia Kingsford
Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
laetitia@heartportalfoundation.org
0622874224
www.heartportalfoundation.org
www.facebook.com/HeartPortalFoundation
www.facebook.com/LaetitiaKingsford