Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze verbazend wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je emotionele en mentale gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, mentale constructies en adviezen van anderen. Bevrijd jezelf! Laetitia Kingsford geeft trainingen van drie dagdelen in de Roos in Amsterdam. Eerstvolgende serie: winter 2023.

Training Hartenwijsheid

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers


JOUW TIJDPERK vanuit een hoger bewustzijnsperspectief: hoe verhoog ik m’n Frequentie, wat zijn Dimensies, Communiceren met Engelen en Lichtwezens, je Energie-veld beschermen, de invloed van Voeding

Bewustzijnstraining 2022-2023

Privé Consult bij Laetitia


Nieuw inzicht in jouw situatie vanuit het perspectief van onze Goddelijke Bron. Je kunt met mij een afspraak maken via 0622874224 (whatsapp) of via laetitia@heartportalfoundation.org

Training Hartenwijsheid

Waarom Training Hartenwijsheid

We leven in een tijd dat onze spirituele harten weer veel sterker verbonden worden met de stroom van wijsheid, liefde en licht van onze Hogere Zelven en onze Bron. Ooit was het heel normaal dat we alles overlegden met onze Bron. Daarna kwam er een tijdperk van duizenden jaren waarin we van deze uitwisseling grotendeels afgesloten zijn geweest. Zodoende lieten we ons vaak manipuleren door “autoriteiten” die de wijsheid in pacht meenden te hebben.

Nu is het zaak dat wij onze harten-telefooncentrale zo gaan afstemmen dat we die gesprekken met onze Bron ook werkelijk kunnen voeren. Zodat er een samenwerking op gang komt zonder tussenpersonen. Dat is niet erg moeilijk, maar vergt wel een periode van oefening om te wennen aan de manier van denken van onze Hartenbron (hogere intelligentie, eenheidsbewustzijn, non-dualiteit, geen oordeel maar onvoorwaardelijke liefde voor alle leven overal). Pas wanneer we hieraan gewend zijn kunnen we ook werkelijk vertrouwen houden in deze aanhoudende stroom van wijsheid die in ons eigen hart te beluisteren is. Het resultaat is een leven van innerlijke vrijheid, inzicht en vrede, ongeacht de omstandigheden die zich in ons leven voordoen.

Wat gaan we doen

Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke gesprekken te komen oefenenen in een training van drie middagen of avonden in Amsterdam. We werken in kleine groepen. We doen lichtmeditaties om onze frequentie te verhogen naar de frequentie van onze hartenwijsheid. We maken onze hartruimte schoon. We stellen ons hart allerhande levensvragen en krijgen daarop een helder geformuleerd antwoord van het Hoger Zelf dat ons levenspad door en door begrijpt. Omdat we dit antwoord soms niet direct kunnen bevatten, schrijven we het op om het later nog eens te kunnen overwegen. Ook behandelen we de verschillende lagen en functies van ons hart. We oefenen met het beschermen van ons hart en ons auraveld in de drukte van alledag.

Laetitia Kingsford

De afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met energetische en inter-dimensionale communicatie en met het veranderende collectieve bewustzijn van de aarde. Hierover geef ik eens per maand Bewustzijnstrainingen voor Nieuwetijdsjongeren, en een training voor Volwassenen. Met basiskennis voor een versnelde spirituele ontwikkeling.
Op verzoek ben ik in 2003 privé consulten gaan geven vanuit mijn hart, waar mijn Hoger Zelf en de HartenBron doorheen spreken. In 2007 begon ik met cursussen Hartenwijsheid, aanvankelijk onder de naam ‘Channel je Eigen Hart’. Sinds 2014 publiceer ik op internet ‘Messages from The Heart’ (onze HartenBron, het Grote Hart).

Mijn Bio volgens mijn hoger Zelf: “Mijn grootste wens is een ieder de weg te wijzen naar innerlijke wijsheid, die leidt naar innerlijke vrijheid. Na een paar sessies hartenwijsheid zal je leven nooit meer hetzelfde zijn, onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden. Mijn werk wordt begeleid door Engelen en Meesters van Licht die allemaal ooit de aarde hebben bewandeld. Zij zijn het die uw hart een nieuwe boost zullen geven en een enorme zwaai in de richting van een nieuwe tijd. Wees welkom.”
Meer over Laetitia http://heartportalfoundation.org/about-us/

Data
Drie maandagavonden in Amsterdam
najaar 2022 

Tijdstip
19:00-22:00 uur
Graag op tijd komen in deze training, zodat we de energie van elkaars lichtmeditaties niet verstoren.

Kosten
€ 120 voor 3 avonden (inclusief lesmateriaal).

Locatie
Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183, ingang Vondelpark, Amsterdam. Balkonkamer 1 – 2e etage.
http://www.roos.nl/agenda/
vanaf Centraal Station tram 2 en 12
vanaf Muiderpoort Station tram 3
vanaf Station Zuid tram 5
voor alle trams uitstappen halte Stedelijk Museum.

Aanmelden
Stuur een mail naar laetitia@heartportalfoundation.org en ik stuur je de inschrijvingsmail.

Meer informatie over de training
Daarvoor kun je mij mailen, teksten of bellen op 0622874224

Contact
Laetitia Kingsford
Training Hartenwijsheid
laetitia@heartportalfoundation.org
0622874224
www.heartportalfoundation.org
www.facebook.com/HeartPortalFoundation
www.facebook.com/LaetitiaKingsford

.

.