Jouw Hartenwijsheid


Kom oefenen om deze intens wijze, rake, liefdevolle gedachten van jouw hoger ZELF te leren onderscheiden van je mentale ego gedachten. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet meer afhankelijk van je emoties, of van adviezen van anderen. Bevrijd jezelf! Laetitia Kingsford geeft een training van vier avonden in de Roos in Amsterdam vanaf 3 october 2018

Training Hartenwijsheid

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers


Dimensies, Communiceren met Engelen en Lichtwezens, je Energie-veld beschermen, Voeding en het verhogen van je Frequentie, de Geometrie van de Schepping, onze huidige ontwikkeling vanuit een hoger bewustzijnsperspectief. 1 avond per maand in Amsterdam. Jongeren 1 zondagmiddag per maand.

Bewustzijnstraining 2018

Training

Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn

We leven in een tijd dat onze spirituele harten weer veel sterker verbonden worden met de stroom van wijsheid, liefde en licht van onze Goddelijke Bron en onze Hogere Zelven. Ooit was het heel normaal dat we alles overlegden met onze Bron. Daarna kwam er een tijdperk van duizenden jaren waarin we van deze uitwisseling grotendeels afgesloten zijn geweest. Zodoende konden we worden gemanipuleerd door “autoriteiten” die de wijsheid in pacht meenden te hebben.

Nu is het zaak dat wij onze harten-telefooncentrale zo gaan afstemmen dat we die gesprekken met onze Bron ook werkelijk kunnen voeren. Zodat er een samenwerking op gang komt zonder tussenpersonen. Dat is niet erg moeilijk, maar vergt wel een periode van oefening om te wennen aan de manier van denken van onze Hartenbron (hogere intelligentie, eenheidsbewustzijn, non-dualiteit, geen oordeel maar onvoorwaardelijke liefde voor alle leven overal). Pas wanneer we hieraan gewend zijn kunnen we ook werkelijk vertrouwen houden in deze aanhoudende stroom van wijsheid die in ons eigen hart te beluisteren is. Het resultaat is een leven van innerlijke vrijheid, inzicht en vrede, ongeacht de omstandigheden die zich in ons leven voordoen.

Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke gesprekken te komen oefenenen in een training van vier middagen of avonden in Amsterdam. We werken in kleine groepen. We doen lichtmeditaties om onze frequentie te verhogen naar de frequentie van onze hartenwijsheid. We maken onze hartruimte schoon. We stellen ons hart allerhande levensvragen en krijgen daarop een helder geformuleerd antwoord van het Hoger Zelf dat ons levenspad door en door begrijpt. Omdat we dit antwoord soms niet direct kunnen bevatten, schrijven we het op om het later nog eens te kunnen overwegen. Ook behandelen we de verschillende lagen en functies van ons hart. We oefenen met het beschermen van ons hart en ons auraveld in de drukte van alledag.

Laetitia Kingsford

De afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met energetische en inter-dimensionale communicatie en met het veranderende collectieve bewustzijn van de aarde. Hierover geef ik eens per maand Bewustzijnstrainingen voor Nieuwetijdsjongeren. Met basiskennis voor een versnelde spirituele ontwikkeling. Hetzelfde is er voor Volwassenen.
Op verzoek ben ik in 2003 privé consulten gaan geven vanuit mijn hart, waar mijn Hoger Zelf en de HartenBron doorheen spreken. In 2007 begonnen met cursussen Hartenwijsheid, aanvankelijk onder de naam ‘Channel je Eigen Hart’. Sinds 2014 publiceer ik op internet Messages from The Heart (onze HartenBron).

Mijn Bio volgens mijn hoger Zelf: “Ik ben een mens van vlees en bloed en kan in deze wereld weinig aarden. Toch heb ik de moeite genomen om hier te zijn, zodat ik mijn kennis kan overdragen over hoe je je kunt bevrijden van de illusie die hier geboden wordt. Mijn hart is groot en wil altijd een ander in de schijnwerpers zetten. Mijn grootste wens is een ieder de weg te wijzen naar innerlijke wijsheid, die leidt naar innerlijke vrijheid. Na een paar sessies hartenwijsheid zal je leven nooit meer hetzelfde zijn, onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden.
Mijn werk wordt begeleid door Engelen en Meesters van Licht die allemaal ooit de aarde hebben bewandeld. Zij zijn het die uw hart een nieuwe boost zullen geven en een enorme zwaai in de richting van een nieuwe tijd.”
Meer over Laetitia http://heartportalfoundation.org/about-us/

Data
Serie oktober 2018: woensdagavonden 3-10-17-24 okt
Serie jan-feb 2019: data nog niet bekend
Serie mei 2019: data nog niet bekend

Tijdstip
19:00-22:00 uur
Graag op tijd komen in deze training, zodat we de energie van elkaars lichtmeditaties niet verstoren.

Kosten
€ 160 voor 4 avonden (inclusief lesmateriaal).

Locatie
Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183, ingang Vondelpark, Amsterdam.
Zie inschrijvingsmail.

Aanmelden
Stuur een mail naar laetitia@heartportalfoundation.org en ik stuur je de inschrijvingsmail.

Kom naar de gratis Introductieavond
augustus-september 2018
Amsterdam.

Meer informatie over de training
Daarvoor kun je mij mailen, teksten of bellen op 0622874224

Contact
Laetitia Kingsford
Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn
laetitia@heartportalfoundation.org
0622874224
www.heartportalfoundation.org
www.facebook.com/HeartPortalFoundation
www.facebook.com/LaetitiaKingsford

.

.

Bewustzijnstraining

.

Bewustzijnstraining voor Lichtwerkers 2018

In deze serie breiden we ons werkveld uit naar alle verbindingen die samenkomen in ons hart: Engelen, Ascended Masters, Lichtwezens, je vele Zelven, je Goddelijke Bron, en het goddelijke aspect van alle levende wezens. Daarnaast draag ik kennis, inzichten en ervaringen over die ik heb opgedaan in de afgelopen 25 jaar, aangevuld met suggesties waar je verder kunt studeren. Uitgangspunt daarbij is altijd je hart te laten bepalen – en niet je denken – welke kennis, lezing of leraar op dat moment belangrijk voor jou is. Iedere bijeenkomst komen een aantal van onderstaande Onderwerpen aan bod; belangrijke bouwstenen voor je verdere ontwikkeling als Lichtwerker en voor de toekomstige fusie met je Hoger Zelf.

De Dimensies van realiteit, de veranderende Frequenties op aarde, Geometrie als bouwstenen van het universum. Graancirkels. De Sterrenvolkeren en hun invloed op de geschiedenis van de Aarde. Hoe blijf ik staande in een steeds drukker wordende samenleving? Hoe Bescherm ik mijn Energieveld? Welke rol speelt Voeding in de nieuwe Frequenties? De huidige ontwikkeling van de mensheid vanuit een hoger bewustzijnsperspectief. Het werk van de vele liefdevolle Lichtwezens die zich inzetten voor ons, hun broeders en zusters op aarde. Wat is Tijd? Wat zijn Tijdlijnen? Wat is Ascentie? Informatie over Bewustzijnsstromingen.

Voor wie
Voor volwassenen die voelen dat ze een taak hebben in de huidige bewustzijns-versnelling van de mensheid, en die die in hun EIGEN hart kunnen horen welke informatie belangrijk voor hen is.
Deze training is er ook voor jongeren 18-25 jaar.
Ik krijg van mijn hoger zelf te horen of jij klaar bent voor deze training.

Data
Volwassenen: november-december 2018
Jongeren: Vanaf september 2018 1x per maand op zondagmiddag

Aanmelden etc.
zie boven bij Hartenwijsheid Training.